Skip to main content
x

Team Chamo

De 4L Trophy is een tiendaagse rally en de grootste studentenrally van Europa. Het evenement staat volledig in het teken van humanitaire hulp. Alle deelnemende racewagens worden gevuld met school‐ en sportmateriaal voor kansarme kinderen in Marokko. Het hoofddoel is daarom niet de rally winnen, maar de hulpgoederen op de bestemming krijgen. In totaal wordt maar liefst 60 ton materiaal vervoerd. De race gaat van start in het Franse kuststadje Biarritz en eindigt in het Marokkaanse Marrakesh. Daar worden de hulpgoederen overhandigt aan de organisatie Les Enfants du Désert. Zij bouwen scholen en zorgen voor medische voorzieningen op het arme platteland.

De 20ste editie van de 4L Trophy vond plaats van 16 tot 26 februari 2017. In totaal deden ruim 2900 studenten mee en 42 900€ aan het goede doel geschonken. Naast de hulpgoederen gaat namelijk een groot deel van het inschrijvingsgeld gaat naar het goede doel.

Team Chamo

Team Chamo is een Gents team bestaande uit mezelf en mijn broer Louis Verstraete.

SweetPuffin heeft voor Team Chamo de branding van A tot Z uitgewerkt. Van logo, website, t-shirts, truien, tot een Facebookpagina, mugs en een volledig grafisch uitgewerkte sponsoring brochure in 3 verschillende talen. Op deze manier is Team Chamo er in geslaagd om meer dan 10 000 euro in te zamelen voor dit project.

De Facebook en Instagram pagina staan nog online. De website is ondertussen stopgezet.

Team Chamo LogoTeam Chamo SponsordossierTeam Chamo SweaterTeam Chamo WebsiteTeam Chamo VisitekaartjesTeam Chamo T-ShirtTeam Chamo Mug