Skip to main content
x
Simon-Pierre Verstraete
Creatieve Brein

Ik ben Simon, ik ben een jongeman met veel ambities en een extreme voorliefde voor creativiteit en kennis. Ik ben extrovert maar niet als het over mijn privéleven gaat. Ik ben flexibel, doorzettend en sympathiek. Ik ben betrouwbaar en gedetailleerd georiënteerd. Ik neem mijn werk serieus en zodra ik een taak heb toegewezen gekregen, zal ik deze doorlopen tot deze af is. Ik ben georganiseerd en geniet echt van het werken met een grote verscheidenheid aan mensen, dit om een ​​gemeenschappelijk doel op zo’n efficiënt mogelijke en nauwkeurige manier te bereiken.

Ik heb een gemiddelde lengte, ik ben blank van huidskleur, ik heb blond haar en ik weeg iets meer dan het gemiddelde gewicht. Ik heb gevoel voor humor, maar ik weet wanneer ik serieus moet zijn. Ik hou van koken, reizen en wanneer ik niets constructiefs doe, sport ik of spreek ik af met vrienden.

In november 2017 begon ik fulltime te werken maar was daarvoor al enkele jaren bezig met SweetPuffin. SweetPuffin is een studenten bijverdienste en een goede leerschool geweest. Ik hielp namelijk tijdens mijn studententijd, klanten bij het realiseren van hun idee tot een volwaardig concept voor hun bedrijf of product. Daarnaast zorgde ik voor een exclusief en herkenbaar design in harmonie met hun verhaal en huisstijl, werkte ik mee aan een gepaste digitale aanpak en zorgde ik voor gepaste videomarketing. 

 

 

Contact Info
Email : hello@sweetpuffin.be
Education
Bachelor in Multimedia & Communicatietechnologie, Erasmus Hogeschool Brussel

Simon-Pierre Verstraete is het creatieve brein achter SweetPuffin. 

Van website tot e-mailcampagne, van huisstijl tot campagnebeeld, van magazine tot brochure. Ik help jou en je onderneming groeien door een sterke online- en offlinecommunicatie.